A Preciz Építőipari és Kereskedelmi Kft.-t 1991-ben alapították. A cég alaptevékenysége a tervezés, kivitelezés, építőipari fővállalkozás. A Preciz Kft. tevékenysége fokozatosan alakult, míg kezdetben a cég fő profilja a magasépítés, azon belül ipari üzemek, csarnokok, kereskedelmi és középületek tervezése, generálkivitelezése volt, ez mára megváltozott és a cég 2004-től jellemzően a megújuló energiákra összpontosít, ezen belül is szélerőműparkok kivitelezésével foglalkozik. A Preciz Kft. megtervezte és megépítette az első magyarországi nagyteljesítményű (2 MW) szélerőművet Szápáron.


A Preciz Kft. tervező és kivitelező vállalatként vezető szerepet tölt be a magyar piacon szélerőműparkok fejlesztésében. Referenciáihoz tartozik 190 MW tervezett szélerőmű kapacitás és 87,85 MW szélerőműpark infrastruktúra kivitelezési munkái. Végigkísérjük a projekteket a tervezéstől a megvalósulásig.


Alapvető céljaink a kiváló minőség, a megrendelő igényei szerinti gyorsaság, és kedvező ár. Cégünk erőssége abban a szellemi tőkében rejlik, ami tervezőink nagy innovációs képességében, szaktudásában, valamint munkahelyi irányító személyzetünk rátermettségében jelenik meg.


  

| Preciz Építőipari és Kereskedelmi Kft. |
| © 2010. Budapest |